Højgård - Hestedyrlæger på USR


Højgård - nu også på USR


Siden sommeren 2016 har Højgård haft klinikfaciliteter på Uggerhalne Sportsrideklub. Vi fra Højgårds side vil meget gerne tilbyde den bedste service for dig og din hest. 


På klinikken i Uggerhalne vil Helene Brassøe - sammen med det øvrige dyrlægeteam - tilbyde alt fra vaccinationer til medicinske udredninger, haltheds- og handelsundersøgelser mm. De tilbyder ligeledes udekørende praksis i et afgrænset område omkring klinikken. I samarbejde med Biersted Dyrehospital vil det være muligt at servicere området med en 24-timers vagtordning.


Helene Brassøe sætter som dyrlæge diagnosticering og grundighed i højsædet i hendes arbejde med heste, og tæt dialog med ejeren er alfaomega. Især har hun beskæftiget sig med reproduktion og embryotransfer, mavesår og endokrine lidelser, men halthedsdiagnostik og billeddiagnostik hører også til hendes store interesseområder.


Både under og efter hendes uddannelse har hun haft fokus på specialisering inden for hesteverdenen, hvor hun bl.a. i forbindelse med sit speciale omhandlende Kissing Spines har været hos dyrlæge Svend Kold i England. Derudover har hun arbejdet 1,5 år hos B&W Equine Group også i England – et anerkendt hospital, der beskæftiger sig med både medicinske og kirurgiske cases samt avanceret billeddiagnostik som MRI, CT og scintigrafi. Pt. er hun i gang med et nyt kompetenceforløb, hvor hun tager en Certificering i Intern Medicin fra Liverpool Universitet.


Dyrlæge Helene Brassøe træffes dagligt på telefon 3073 7116.


Skulle I have brug for dyrlægeassistance udenfor vore tider på USR henvises der til Biersted Dyrehospital på tlf. 9826 8005.


Vi siger en stor tak til vores sponsorer:

Uggerhalne Sportsrideklub, Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov

Copyright @ 2016