Juleafslutning 2016

Juleafslutning

27. november 2016 kl. 11.00-17.00

Så er det ved at være tid at tænke på julen!

Vi vil i den forbindelse afholde internt stævne, dvs. alle vores medlemmer er velkomne

> Se program

Der vil være klasser for alle ryttere:

• Hold ridning u/galop 35 kr. pr person
  • Holdridning m/galop 35 kr. pr person
  • Helgstrand cup som vil gå i LD1 og LC1 (dog kun for vores elevryttere) 50 kr. pr klasse (man kan også vælge kun at ride det ene program men så er man ikke med i cuppen)
  • LD-Grand prix, showklasse for alle vores medlemmer!!! (alle rider imod hinanden, både ponyer og heste, og højeste procent vinder) 50 kr. pr program.

Vi afvikler holdridningen og første afd af cuppen LD1 om formiddagen også vil forældre udvalget sørge for vi kan købe lækker frokost buffet til frokost 50 kr. pr voksen og 30 pr barn. Efter frokost tager vi LC1 og får fundet vinderen af Helgstrand cuppen og derefter tager vi showklassen.

Der vil efter alle klasserne være julehygge med juletræ og leg i hallen.

Kom og vær med til en super hyggelig dag med ridning på alle niveauer.

Tilmelding foregår enten ved mail heidigelardi@live.dk eller til din underviser senest den 21/11. Betaling enten kontant eller via mobile pay til 41 29 48 65 - husk at skrive navn og klasse på betalingen.

> Download invitation med tilmeldingsblanket her