Elevheste

Elevhestene

I Uggerhalne Sportsrideklub har vi nogle utroligt søde elevheste, som står parat til at give dig en super ridetur. Vi har både heste og ponyer, og de har alle forskellige kvaliteter, så vi kan finde en, der passer til den enkelte rytters behov. Du kan møde dem alle sammen herunder.

Kaiser

Kaiser er en skøn Tinker pony, som elsker at blive nusset om. Han er sød og rar og laver ingen krumspring. Kaiser er utrolig rolig og er ikke bange for noget som helst.

Jesper

Jesper er en aldrende herre, som vi er meget glade for i rideskolen og vi passer derfor rigtig godt på ham. Han vil gerne fremad, men er samtidig utrolig rolig og stabil. Ryttere på alle niveauer elsker en ridetur på Jesper.

Neptun

Neptun er en fjordhest, som vi har lånt af Kristine. Han elsker at arbejde og er en frisk fyr, der gerne vil fremad. Han er lidt for stærk til de helt små og uerfarne, men til de voksne og mere rutinerede ryttere er han helt perfekt.

General Bummerlummer

Mere info på vej