Priser og betaling

Medlemskontingent

Alle ryttere, der modtager undervisning skal være medlem af Uggerhalne Sportsrideklub. Medlemskab får man ved tilmelde sig på vores Klubmodul-side her.

Kontingent for medlemmer opkræves halvårligt og udgør for juniormedlemmer kr. 250,- pr halvår og for seniormedlemmer kr. 300,- pr. halvår. Alle kan optages som medlemmer i klubben.

Priser for holdundervisning dressur (Kristina, Maja, Vita) og spring (Søren):

1 time, hest opstaldet på ridecenteret: 250 kr./md.

1 time, ikke-opstaldet hest: 300 kr./md.

2. time om ugen: 200 kr./md.

Priser for holdundervisning dressur, tirsdag (Mette):

45 minutter, hest opstaldet på ridecenteret: 450 kr./md.

45 minutter, ikke-opstaldet hest: 500 kr./md.

Priser for holdundervisning mandag (Isabelle):

45 minutter, hest opstaldet på ridecenteret: 350 kr./md.

45 minutter, ikke-opstaldet hest: 400 kr./md.

Børnehold

Børnehold 45 minutter, hest opstaldet på ridecenteret: 200 kr./md.

Børnehold 45 minutter, egen ikke-opstaldet hest: 250 kr./md.

Praktisk vedr. betaling

Holdundervisning betales månedsvis og betales forud via Klubmodul. Hvis din hest ikke er opstaldet her, skal du ud over prisen for holdundervisning betale 50 kr. i aktivitetskort pr. måned. Dette beløb opkræves sammen med prisen for undervisning.

Eneundervisning - spring og dressur

Eneundervisning betales pr. gang via Klubmodul. Hver underviser er oprettet som en vare i vores SHOP på Klubmodul. Hvis din hest ikke er opstaldet her, skal du vælge varianten "Eneundervisning hest udefra".

Kvittering for betaling fremvises til underviseren før hver undervisningstimes start.

Facilitetskort

Er din hest opstaldet hos Helgstrand Dressage, er facilitetskort inkluderet i opstaldningsprisen. For ryttere udefra er betaling for facilitetskortet inkluderet i prisen for undervisning i Klubmodul.

Ønsker du som rytter udefra at benytte klubbens faciliteter ud over undervisningen, koster det yderligere 1.000 kr. pr. måned for seniorer og 600 kr. pr. måned for juniorer. (Har du dette facilitetskort, skal du ikke betale 50 kr. ekstra pr. gang, du rider.) Facilitetskortet købes også gennem vores SHOP i Klubmodul.

Du skal modtage regelmæssig undervisning (hold eller eneundervisning) for at kunne få facilitetskort.