Priser og betaling

Medlemskontingent

Alle ryttere, der modtager undervisning skal være medlem af Uggerhalne Sportsrideklub. Medlemskab får man ved at udfylde vores kontaktformular på siden her.

Kontingent for medlemmer opkræves halvårligt og udgør for juniormedlemmer kr. 250,- pr halvår og for seniormedlemmer kr. 300,- pr. halvår. Alle kan optages som medlemmer i klubben.

Priser for holdundervisning dressur (Kristina, Rikke, Vita, Maja):

1 time, hest opstaldet på ridecenteret: 250 kr./md.

1 time, ikke-opstaldet hest: 300 kr./md.

2. time om ugen: 200 kr./md.

Priser for holdundervisning dressur, tirsdag (Anne Marie, Mette):

45 minutter: 450 kr./md.

Børnehold

Børnehold 45 minutter, hest opstaldet på ridecenteret: 200 kr./md.

Børnehold 45 minutter, egen ikke-opstaldet hest: 250 kr./md.

Praktisk vedr. betaling

Holdundervisning (bortset fra springundervisning) betales månedsvis og betales forud via PBS. Hvis din hest ikke er opstaldet her, skal du ud over prisen for holdundervisning betale 50 kr. i aktivitetskort pr. måned. Dette beløb opkræves via PBS sammen med prisen for undervisning.

Rider du springundervisning, betaler du pr. gang via MobilePay eller Swipp til tlf. 41 29 48 65. Hvis din hest ikke er opstaldet her, skal du ud over prisen for holdundervisning betale 50 kr. i aktivitetskort pr. måned. Dette beløb indbetales via MobilePay/Swipp før din første undervisningstime hver måned.

Eneundervisning

Eneundervisning betales pr. gang via MobilePay eller Swipp til tlf. 41 29 48 65. Ved betaling angives rytterens navn samt underviserens navn. Prisen for eneundervisningen oplyses af underviseren. Hvis din hest ikke er opstaldet her, skal du ud over prisen for undervisning betale 50 kr. i aktivitetskort pr. gang sammen med din undervisningstime.

Kvittering for betaling fremvises til underviseren før hver undervisningstimes start.

Facilitetskort

Er din hest opstaldet hos Helgstrand Dressage, er facilitetskort inkluderet i opstaldningsprisen. Hvis du kommer udefra, skal du betale facilitetskort for at benytte vores faciliteter. Det koster pt. 50 kr. pr. undervisningstime, hvis du rider enetime, og 50 kr. pr. måned, hvis du rider holdundervisning. Det betales således:

• Rider du eneundervisning, indbetales de 50 kr. pr. gang sammen med betalingen for undervisningen via MobilePay/Swipp før hver time.
  • Rider du holdundervisning (undtagen spring), opkræves de 50 kr. pr. måned via PBS sammen med prisen for undervisningen.
  • Rider du springundervisning, indbetales de 50 kr. pr. måned sammen med prisen for den første undervisningstime hver måned via MobilePay/Swipp.

Ønsker du at benytte klubbens faciliteter ud over undervisningen, koster det yderligere 1.000 kr. pr. måned for seniorer og 600 kr. pr. måned for juniorer. (Har du dette facilitetskort, skal du ikke betale 50 kr. ekstra pr. gang, du rider.)

Du skal modtage regelmæssig undervisning (hold eller eneundervisning) for at kunne få facilitetskort.