Holdundervisning mandage

Dressurryttere - SE HER

Holdundervisning mandage fra 19-20 og 20-21 - ved beriderelev Isabelle Claire Nouard

Kanon tilbud til dig, der gerne vil modtage holdundervisning på højere niveau på din egen hest:

Uggerhalne Sportsrideklub tilbyder holdundervisning ved beriderelev, hos Helgstrand Dressage, Isabelle Claire Nouard, og der er lige nu ledige pladser!

Der er maks. 4 ekvipager på holdene, og undervisningen er af 1 times varighed (ved 4 ekv.).

Pris pr. måned (forudbetales / opkræves via PBS) er kr. 500 inkl. facilitetsadgang, som er obligatorisk, hvis hesten ikke er opstaldet på Helgstrand Academy.

Du skal desuden også være medlem af Uggerhalne Sportsrideklub.

Lyder dette lige som et hold for dig, så kontakt straks Lise Knudsen (Tlf. 21 24 64 89) eller Heidi Gelardi (Tlf. 50 87 09 17) for at komme på hold!

Holdstart er mandag den 5/3 2018 , eller når vi har samlet hold.