Klubmodul

Indmeldelse og betaling via Klubmodul

Al betaling af kontingent, holdundervisning, halvparter, eneundervisning og facilitetskort i Uggerhalne Sportsrideklub foregår via vores Klubmodul-side.

> Gå til Klubmodul

Ved indmeldelse skal du gøre følgende:

Du skal oprette en profil i KlubModul ved at gå ind på vores hjemmeside til Klubmodul. (Klik på Tilmelding i øverste venstre hjørne og vælg herefter Kontingent og opret en profil for dig eller dit barn).

Du skal betale ydelser til USR over KlubModul med dit Betalingskort (Visa/Dankort/ andet kort).

Dette gælder i både Årskontingent, holdundervisning og halvparter, køb af eneundervisning samt tilmelding/betaling til arrangementer o.lign.

Når du er oprettet og logget på KlubModul, skal du gå til Tilmelding, oprette dig og betale Kontingent.

Holdundervisning

Hvis du eller dit barn er elev på et af vores elevhold, får du oplyst et holdnummer af vores undervisningsansvarlige, som du også skal tilmelde dig/jer.

> Download vejledning til tilmelding til elevhold

Betaling for hold (indeværende måned) bliver trukket, så snart du tilmelder dig, så vær opmærksom på at tilmelde dig i den måned, hvor du starter på holdet.

Derefter trækkes beløbet automatisk hver den 1. i måneden – du adviseres om dette via mail / SMS.

Eneundervisning

Hvis du køber eneundervisning, skal du også købe dette via SHOP i KlubModul.

De forskellige undervisere er oprettet som en vare, du lægger i kurven.

Klik dig frem til den ønskede underviser/ydelse og køb herigennem. Vær opmærksom på, at der er forskellig ydelse for opstaldede / ikke opstaldede heste.

Du kan først købe eneundervisning, når du har købt Kontingent!