Klubmodul

Overgang til Klubmodul pr. 1. maj 2018

Pr. 1. maj 2018 overgår betaling af kontingent og eneundervisning til Klubmodul. Holdundervisning og halvparter følger pr. 1. juli.

Derfor skal alle eksisterende medlemmer gøre følgende:

Du skal oprette en profil og betale startkontingent på 1 kr. med dit betalingskort (Visa/Dankort/andet kort) i KlubModul via siden her. Herefter trækkes dit halvårlige medlemskontingent automatisk (første gang 1/7 2018), og du har adgang til at købe eneundervisning i vores SHOP.

Du vil også få adgang til at tilmelde dig/betale for vores arrangementer via Klubmodul via menupunktet EVENTS.

Betaling af holdundervisning og halvparter foregår til og med juni måned 2018 via Betalingsservice,

men pr. 01.07.2018 bliver det også opkrævet via Klubmodul.

For nye medlemmer (indtil 30. juni 2018):

For at melde dig ind i USR skal du gøre følgende:

• Gå ind på Klubmodul, Opret profil og betal startkontingent på 1 kr.
  • Gå til SHOP og vælg kontingent for nye medlemmer for enten seniorer eller juniorer.
  • Herefter har du adgang til at købe eneundervisning i vores SHOP eller komme på hold via henvendelse til en af vores undervisningsansvarlige.