Højgård Hesteklinik på USR

Højgård Hesteklinik på USR / Helgstrand Academy

Siden sommeren 2016 har Højgård haft klinikfaciliteter på Uggerhalne Sportsrideklub. Vi fra Højgårds side vil

meget gerne tilbyde den bedste service for dig og din hest.

På klinikken i Uggerhalne vil Sofie Kjeldsen, Zenta Vinter og Helene Brassøe - sammen med det øvrige dyrlægeteam - tilbyde alt fra vaccinationer til medicinske udredninger, haltheds- og handelsundersøgelser mm. De tilbyder ligeledes udekørende praksis i et afgrænset område omkring klinikken. I samarbejde med Biersted Dyrehospital vil det være muligt at servicere området med en 24-timers vagtordning.

Der er klinikfaciliteter på USR/Helgstrand Academy, og derudover har de også udekørende praksis i området. Klinikken rummer avanceret diagnostisk udstyr som røntgen, scanner og endoskop (til kameraundersøgelser af fx luftveje, strubepibning mm.).

Højgård Hesteklinik tilbyder en bred vifte af undersøgelser og behandlinger, bl.a. haltheds-, handels- og røntgenundersøgelser, reproduktionsarbejde (både almindeligt og embryotransfer) og udredning af medicinske problemer.

Har du brug for en hestedyrlæge, så kontakt Højgård på tlf. 69 16 00 25 og hør mere om, hvordan de kan hjælpe dig og din hest.

Skulle I have brug for dyrlægeassistance udenfor tiderne på USR henvises der til Biersted Dyrehospital på tlf. 98 26 80 05.