Elevheste

Elevhestene

I Uggerhalne Sportsrideklub har vi nogle utroligt søde elevheste, som står parat til at give dig den bedste ridetur. Vi har både heste og ponyer, og de har alle forskellige kvaliteter, så vi kan finde en, der passer til den enkelte rytters behov. Du kan møde dem alle sammen herunder.

Alladin

Alladin er en haflinger vallak, som er lige over pony mål - 154 cm. Han er en rolig, blid og dejlig hest både at ride på og også i stalden. Han kan rides af både nybegyndere og øvede - han er rigtig god i dressur og elsker at springe.

Bob

Bob er en mørke brun/hvid plettet vallak, han er kategori 3 pony. Bob er egentligt ikke hans rigtige navn, men vi synes det passer meget bedre til ham. På grund af hans størrelse egner han sig bedst til de mindre ryttere. Vi er rigtig glade for ham, han er en rigtig kammerat og i undervisningen er han hverken er for doven eller for vild

Bummelum

Bummelum er en hvid kategori 2 pony vallak og hans rigtige navn er faktisk General Bummerlummer, men vi forkorter hans navn i dagligtale. Vi vil dog ikke lave det om, fordi vi synes det er et sjovt navn til en rigtig dejlig pony. Bummelum egner sig rigtig godt til både store og små elevskoleryttere, han ved hvornår han skal være rolig og kan mærke når han får en rutineret rytter på ryggen, som kan noget mere dressur - det er nemlig dressur han er rigtig god til!

Kajser

Kajser er en sort/hvid plettet hest , han er en lidt kraftigere type, måske der er lidt tinker i ham. Alle kan ride på Kajser - han er helt super til de små nybegyndere, de mere øvede giver han lidt udfordringer, men absolut på den gode måde og de voksne ryttere kan sagtens ride en god tur på ham - han er heller ikke bleg for en rigtig godt skovtur.

Lille My

Lille My er en rød kategori 3 pony med en flot hvid blis. Lille My er egentligt ikke hendes rigtige navn, men vi synes det passer meget bedre til hende fordi hun er en lille fin pony. På grund af hendes størrelse egner hun sig bedst til de mindre ryttere, men også til pigerne der kan lidt mere dressur - hun elsker også at springe.

Lulu

Lulu udlånes som elevhest til klubbe, hun er en skøn rød hoppe. Lulu er en hest, hun er lidt spinkel, men hun er meget sød og blid. Hun kan rides af alle men har et godt tempo, så man skal kunne ride lidt. Lulu kan både både ride dressur og spring.

Neptun

Neptun udlånes som elevhest til klubben. Han er en fjordheste vallak og han er en ægte kæledikke - han elsker at blive nusset på staldgange, men han elsker også at arbejde og er en frisk fyr, der gerne vil fremad. Han er kan være lidt for stærk til de helt nybegyndere, hvis der skal traves, men han kan godt mærke hvis han har en mindre rytter på ryggen, for så er han forsigtig.Til de voksne og mere rutinerede ryttere er han helt perfekt - han kan en masse dressurøvelser og giver en god tur hver gang.

Roxette

Roxette er en rød kategori 2 pony med en flot hvid blis. Hun er rigtig sød og kan rides af både de små ryttere og de lidt støre ryttere - hun har nemlig den helt perfekt størrelse. Hun elsker at blive nusset om og striglet efter ridetimen.

Tipi

Tipi udlånes som elevhest til klubben - hun er en broget hoppe i den helt perfekte størrelse, for hun kan både rides af helt nybegyndere og mere rutinerede ryttere. Hun har et godt sind, er meget rolig og så giver hun altid den bedste ridetur.

Zeus

Zeus er en lys grå hest på 167 cm. Zeus er vores største hest, men heldigvis er er ligeså god som han er stor  Zeus er en dejlig hest, man føler sig tryk på ryggen af ham, han har rolige bevægelser og kan rides af alle - nybegynderen der har mod på at prøve en stor hest og den øvede rytter, der vil ride dressur.