Underviserne i elevskolen

FREDERIKKE
SKELMOSE

Frederikke er ansat som beriderelev hos Uggerhalne Sportsrideklub og Helgstrand Academy.

Frederikke er fra Sjælland og hun startede hendes berideruddannelse i 2017 på Vallensbæk Ridecenter, men flyttede til Nordjylland og startede hos os i august 2019.

Frederikke underviser både børn og voksne.

LOVISA
WESSBLAD

Lovisa er fra Sverige men har været ansat som rytter hos Helgstrand Dressage siden 2019, hun er på det svenske youngrider landshold og rider på eliteplan.

Lovisa er selv startet med at ride på en rideskole, redet hendes pony år og fik hendes egen store hest som 16-årig.

Lovisa er en dygtig rytter, hun forstår udvikling gennem træning af både rytter og hest og hun underviser unge og voksne i elevskolen hos Uggerhalne Sportsrideklub. Lovisa tilbyder også ene unervisning.

KRISTINA
GELARDI

Kristina er en dygtig og meget ambitiøs og succesfuld dressurrytter.

I sine ponyår red hun landsstævne med sin pony Emerald, som hun har opnået flotte resultater med.

Kristina underviser både børn og voksne. Kristina har gennemført i DRF's Træner
1-uddannelse i 2019

NANNA
FREDERIKSEN

Nanna arbejder hos Helgstrand Dressage og er en dygtig rytter.

Nanna underviser unge og voksne i elevskolen hos Uggerhalne Sportsrideklub.