Undervisere - ryttere med egen hest

Mette Sejbjerg

Mette er uddannet berider fra Torben Frandsen i Tørring, hun er nu ansat som berider hos Helgstrand Dressage. Mette kan kontaktes på tlf. 28 90 02 26 for nærmere aftale om undervisning.

Eric Guardia

Eric er rytter hos Helgstrand Dressage og kan kontaktes på tlf. 91 86 20 09 for nærmere aftale om undervisning.

Betina Jæger

Betina er rytter hos Helgstrand Dressage og har utallige dressur resultater på højeste plan i bagagen bla. DM, internationale stævner, VM i Tyron mf.

Anne-Mette Strandby

Anne-Mette er rytter hos Helgstrand Dressage og tilbyder ene undervisning på alle niveauer. Anne-Mette kan kontaktes på tlf. 22 96 80 94 for nærmere aftale om undervisning.

Michael Grønne

Michael er rytter hos Helgstrand Dressage og tilbyder ene undervisning.
Han kan kontaktes på tlf. 61 18 18 16 for nærmere aftale om undervisning.

Peter Kofoed-Holm

Peter Koefoed-Holm er uddannet berider i 2008 og har stået i lære hos Jan Søgaard og Hasse Hoffmann. Dertil har han international erfaring både som rytter og træner og har startet stævner på S-plan i både dressur og spring. Peter kan kontaktes på tlf. 22 42 03 99 for nærmere aftale om undervisning.

Peter Mertz

Peter Mertz er aktiv springrytter og har i mere end 10 år undervist i spring på alle nvieauer. Han underviser i springning hver tirsdag. Læs mere om springningen her.

Frederikke Skelmose

Frederikke er beriderelev hos Helgstrand Dressage og underviser i elevskolen hos Uggerhalne Sportsrideklub. I kan læse mere om Frederikke her.

Camilla Stubberup

Vibeke Mathisen

Vibeke er underviser i elevskolen og hun driver egen salgsstald - i kan læse mere om hvem hun er her og hun kan træffes på tlf. 42 65 14 32 for nærmere aftale om undervisning.