USR og coronavirus

AFLYSNING AF UNDERVISNING OG ANDEN KLUBAKTIVITET
Opdateret d. 23. marts 2020 - mail sendt til medlemmer via KlubModul

På baggrund af reglerne fra myndighederne, Dansk Rideforbund og Dansk Idrætsforbund har bestyrelsen i Uggerhalne Sportsrideklub valgt at aflyse undervisningen og andre klubaktiviteter frem til d. 13. April 2020 – det gælder holdundervisning, privatundervisning og andre aktiviteter, hvor flere samles.

Vi har valgt at aflyse undervisningen og dermed gøre hvad vi kan, i det fælles ansvar vi har, for at begrænse smittespredningen af coronavirus. Vi forventer at vores medlemmer respekterer dette.

Vi har stadig et ansvar overfor vores heste. Hestene skal passes og motioneres, så derfor opfordrer vi til at kun de der af denne årsag, har ærinde i klubben, kommer der. Husk at vise hensyn i henhold til Sundhedsmyndigheders udmeldinger om at holde afstand, holde god hygiejne og blive hjemme hvis man viser tegn på sygdom.

Ligeledes opfordrer vi alle der ikke har ærinde i klubben til ikke at komme der – vi skal holde antallet af mennesker der fældes her, på samme tid, på et minimum. Derfor beder Uggerhalne Sportsrideklub alle, der ikke har ærinde i klubben, til ikke at opholde sig unødvendigt på Helgstand Academys arealer.

Bestyrelsen i Uggerhalne Sportsrideklub takker for forståelsen og følger myndighedernes og idrætsforbundenes udmeldinger løbende. Eventuelle ændringer vil blive oplyst her på siden.

> Link til myndighedernes side omkring coronasmitten i Danmark

> Link til udmelding fra Dansk Rideforbund til danske klubber