Retningslinjer for elevskolen

Retningslinjer for undervisning i elevskolen

Opdateret d. 8. Juni 2020 - denne meddelelse er også sendt ud på mail

Kære rytter i elevskolen samt evt. forældre

På grund af nye retningslinjer fra regeringen får vi nu igen mulighed for at ride indendørs, i ridehallen.

Undervisningen flyttes derfor fra og med mandag den 8. juni 2020 tilbage til Ridehal 1, hvor du plejer at ride.

Du skal møde op i god tid OPPE PÅ BARRIEREN I RIDEHALLEN - altså på tilskuerpladserne i højre side af hallen.

Din ridelærer tager imod dig der og guider dig ned i hallen, når du skal ride.

Elever og forældre må fortsat ikke komme i stald og opsadling. Toiletterne vil være tilgængelige.

Vi ønsker stadig, at ryttere (børn) kun møder op til undervisning ifølge med en enkelt voksen.

Desuden skal de almindelige retningslinjer fra sundhedsmyndighederne overholdes, dvs. hold afstand (1 meter), mød ikke op, hvis du er syg, host/nys i ærmet og max. 50 personer må forsamles.

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Uggerhalne Sportsrideklub

Telefonnumre på underviserene ved afbud:

• Mandagshold: Kristina (Tulle) tlf. 40451017
  • Onsdagshold: Vibeke 42651432 og/eller Maja tlf. 28250851