Vejledning i forb. med elevskolen

Vejledning i forbindelse med undervisning

Opdateret August 2020

Mød ca. 20 min før din lektion starter! Meld afbud til din ridelærer, hvis du er forsinket.

I rytterstuen er der sprit til hænderne, dette skal anvendes før adgang til stald/ opsadling.

Du skal selv medbringe ridehjelm, ridevest (efter aftale kan dette lånes af USR), og egne strigler.

Strigler kan købes for 50 kr. af USR, hvis du ikke har selv, og strigler o.lign. skal tages med hjem efter hver ridelektion. Aftal med din ridelærer, hvis du skal købe strigler. Betaling til MobilePay 86846.

Hold afstand i stalden og i opsadlingen. Kun ryttere (og om nødvendigt én forælder) har adgang til opsadlingen.

Umiddelbart efter undervisningen skal hænder sprittes igen, sprit forefindes i opsadlingen og rytterstuen.

Vask dine hænder inden du tager hjem!

Desuden skal de almindelige retningslinjer fra sundhedsmyndighederne overholdes, dvs. hold afstand, mød ikke op, hvis du er syg, host/nys i ærmet og max. 100 personer må forsamles.

De bedste hilsner
Bestyrelsen i Uggerhalne Sportsrideklub

Telefonnumre på underviserene ved afbud:

• Mandagshold: Kristina (Tulle) tlf. 40451017
  • Onsdagshold: Vibeke 42651432 og/eller Maja tlf. 28250851