Ny i stalden

Ny i stalden


Uggerhalne Sportsrideklub byder velkommen til nye heste og ejere/passere i stalden. Vi er meget glade for vores stald og  faciliteter, og vi håber, at I også vil finde jer godt til rette her.


Opstaldning

Stalden ejes af Andreas Helgstrand, som klubben bor til leje hos. Aftale om opstaldning sker ved henvendelse til Anette Poulsen, som er staldansvarlig, på tlf. 30 20 71 02.


Undervisning

Når du har hesten her i stalden, er det obligatorisk at være medlem af klubben. Se priserne på undervisning og kontingent under fanen priser.


Staldskab

Som hesteejer har du ret til at have et staldskab i sadelrummet. Snak med den daglige leder eller den staldansvarlige angående hvilket skab der kan blive dit.


Oprydning/rengøring

I stalden gælder naturligvis, at man rydder pænt op efter sig selv og sin hest. Fej efter jer!


Husk, at alt arbejde i klubben/stalden foretages af frivillige – både det sjove og det sure.


Alle henvendelser vedr. materialer o. lign. i stalden og på folde etc. skal ske til den daglige leder eller den staldansvarlige, mens ridehuset og banerne er klubbens område, så der skal du henvende dig til bestyrelsen.


HJÆLP…

Når vi afholder stævner og andre arrangementer er du meget velkommen til at give en hånd med, både til forberedelser og afvikling. Henvend dig gerne til stævneudvalget, en underviser eller et bestyrelsesmedlem. Selvom du måske selv skal deltage, finder vi et job og en tid der passer dig! Al hjælp modtages med åbne arme, også hvis dine forældre eller mand/kone/kæreste/barn/børn har lyst…


Ansvar

Al færden i stalden og på klubbens område, med eller uden hest, finder sted på eget ansvar. Se endvidere klubbens ordensregler og vedtægter.


Forsikring

USR har, som alle rideklubber under DRF, via deres betalte medlemskab, en forsikringspakke, denne kaldes Idrættens forsikringer. Hovedformålet med Idrættens forsikringer er at holde klubberne, deres ansatte og frivilige skadesløse.