Vores heste


Alladin

Haflinger 15 år

Alladin er en haflinger vallak, som er lige over pony mål - 154 cm. Han er en rolig, blid og dejlig hest både at ride på og også i stalden. Han kan rides af både nybegyndere og øvede - han er rigtig god i dressur og elsker at springe.

Amaretto

Dansk Varmblod 12 år

Amaretto udlånes som elevhest til Uggerhalne Sportsrideklub - han er en stor brun vallak. Amaretto er en springhest, men han bruges i elevskolen til voksenrytterne og til juniorerne. Han er en blid hest, der giver en dejlig tryghedsfornemmelse og altid giver en rigtig god tur.

Bob

Irsk pony 17 år

Bob er en mørke brun/hvid plettet vallak, han er kategori 3 pony og han egner sig allerbedst til de mindre ryttere. Vi er rigtig glade for ham, han er en rigtig kammerat og i undervisningen er han hverken er for doven eller for vild.

Bummelum

Blanding 18 år

Bummelum er en hvid kategori 2 pony vallak og han egner sig rigtig godt til både store og små elevskoleryttere, han ved hvornår han skal være rolig og kan mærke når han får en rutineret rytter på ryggen, som kan noget mere dressur - det er nemlig dressur han er rigtig god til!

Danni

Dansk Varmblod 9 år

Danni er en stor, smuk sort Dansk Varmblods vallak, der er perfekt til den rutinerede rytter, som gerne vil prøve en hest med mere uddannelse og gang end den almindelige rideskolehest. Danni er meget sød og vil gerne kæle og nusses.

Jazwa

Polsk Konik 9 år

Jazwa er en dejlig polsk sportspony som er ca. 135 cm høj, hun er en charmetrold og og et fint match til den lille rytter, som er klar på en frisk pony. Jazwa er dygtig til at springe.

Kaiser

Tinker 17 år

Kaiser er en sort/hvid plettet hest, han er en lidt kraftigere type, måske der er lidt tinker i ham. Alle kan ride på Kaiser - han er helt super til de små nybegyndere, de mere øvede giver han lidt udfordringer, men absolut på den gode måde og de voksne ryttere kan sagtens ride en god tur på ham - han er heller ikke bleg for en rigtig godt skovtur.

Lasse

Blanding 15 år

Lasse er en rigtig skøn kategori 1 vallak, han er rød og en rigtig charmetrold! Lasse er en erfaren herre, han er rigtig sød og giver en rigtig god tur hver gang. Lasse rider med både børn og de mere erfarende junior ryttere…

Lille My

Welsh 13 år

Lille My er en rød kategori 3 pony med en flot hvid blis. Lille My er egentligt ikke hendes rigtige navn, men vi synes det passer meget bedre til hende fordi hun er en lille fin pony. På grund af hendes størrelse egner hun sig bedst til de mindre ryttere, men også til pigerne der kan lidt mere dressur.

May

New Forest 14 år

May er en helt brun kategori 1 pony. Hun er en New Forest hoppe og hun egner sig bedst til lettere øvede ryttere eller voksne. Hun er en rigtig dejlig pony både at ride på og være på stald med - hun giver altid en god tur.

Neptun

Fjordhest 17 år

Neptun udlånes som elevhest til Uggerhalne Sportsrideklub. Han er en fjordheste vallak og han er en ægte kæledække. Han elsker også at arbejde og er en frisk fyr. Men han kan faktisk rides af alle - nybegyndere og de voksne og mere rutinerede ryttere - han kan en masse dressurøvelser og giver en god tur hver gang.

Pinko

Tinker 8 år

Pinko er ligesom Kaiser en sort/hvid plettet hest, han er en Tinker blanding. Pinko er rigtig sød og han giver en rigtig fin tur for både børn og voksne.

Pippi

Dansk Varmblod 8 år

Pippi er en fin Dansk Varmblods hoppe, som er ny i elevskolen, hvor hun primært går med de større elever og voksne. Pippi er en meget kælen, rolig og omsorgsfuld hest, før vi købte hende har fået to føl, hun har været udtaget til Eliteskue og er kåret i Dansk Varmblod, så her er virkelig en hest, der både har udseende og et rigtigt stort og rummeligt hjerte.

Roxette

Blanding 18 år

Roxette er en rød kategori 2 pony med en flot hvid blis. Hun er rigtig sød og kan rides af både de små ryttere og de lidt støre ryttere - hun har nemlig den helt perfekt størrelse. Hun elsker at blive nusset om og striglet efter ridetimen.

Tipi

Blanding 19 år

Tipi er en broget kategori 2 hoppe i den helt perfekte størrelse, for hun kan både rides af helt nybegyndere og mere rutinerede ryttere. Hun har et godt sind, er meget rolig og så giver hun altid den bedste ridetur.

Zeus

Hollandsk Varmblod 20 år

Zeus er en lys grå hest, som er er ligeså god som han er stor. Zeus er en dejlig hest, man føler sig tryg på ryggen af ham, han har rolige bevægelser og kan rides af alle - nybegynderen der har mod på at prøve en stor hest og den øvede rytter, der vil ride dressur.

Jack

Blanding 5 år

Jack er vores nyeste elevhest - vi glæder os til at lære han at kende…