Klubbens historie

Læs mere om hvordan klubben er blevet til...

Historien om Uggerhalne Sportsrideklub kommer...

...men til at starte med vil vi gerne fortælle lidt om hvem vi er idag...
 

Uggerhalne Sportsrideklub byder velkommen til alle ryttere, unge som ældre, begyndere som eliteryttere.

Vi lægger stor vægt på, at der skal være plads til ALLE og mulighed for både konkurrenceridning på eliteplan, motionsridning, undervisning på forskellige niveauer og selvfølgelig et hyggeligt klubliv i rytterstuen og i stalden.

Vi har løbende forskellige aktiviteter for både store og små, lige fra ridelejr og ridemærkeundervisning til stævner på eliteplan.

Uggerhalne Sportsrideklub har hjemme i lokaler lejet hos Helgstrand Academy, Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov.

Her forefindes 2 ridehaller 20x60, adskillige udendørs spring- og dressurbaner af international standard, opvarmet rytterstue, køkken, kaffestue, kontor, toilet og bad, staldforhold med bokse og løsdrift, opsadlingsrum, vaskeplads, solarium, sadelrum og depoter. I samme faciliteter bor desuden en afdeling af Højgaard Hestehospital.

Helgstrand Academy har det daglige driftsansvar for opstaldede heste. Uggerhalne Sportsrideklub forestår rideskoledriften på stedet.

Rideklubben er medlem af Dansk Ride Forbund under Danmarks Idræts-Forbund, hvorfor klubben og hvert enkelt medlem er forpligtet til at rette sig efter de to nævnte forbunds, reglement og bestemmelser, herunder de af de pågældende forbund fastsatte voldgiftsbestemmelser.

USR er medlem af SIFA - Samvirkende Idræts-Foreninger i Aalborg.