Priser og betaling

Har kan du læse mere om hvordan...

Priser, betaling og tilmelding

Medlemskontingent

Alle ryttere, der modtager undervisning på Helgstrand Academy skal være medlem af Uggerhalne Sportsrideklub. Medlemskab får man ved købe "Medlemskontingent" under Tilmelding.
Kontingent for medlemmer opkræves halvårligt (1. januar og 1. juli) og udgør pr. 2023 for juniormedlemmer 250 kr. pr. halvår og for seniormedlemmer 300 kr. pr. halvår.
(bemærk at prisen står til 300 kr. men Zakobo trækker automatisk den rigtige pris ud fra fødselsåret på ens profil)

Alle kan optages som medlemmer i klubben.

 

Venteliste og tilmelding til holdundervisning i elevskolen

Der er ofte venteliste på elevholdene, men vi gør alt vi kan for at få nye ryttere igang så hurtigt som muligt.
Vi foretager altid en individuel vurdering af rytterens alder, højde og vægt samt ridemæssige niveau i forhold vores elevheste. Derudover naturligvis dine egne ønsker til ugedag, underviser osv.

Ved din tilmelding bør du skrive dig på venteliste til alle de hold, du mener at passe på ud fra holdets beskrivelse. 
Vi forbeholder os ret til at korrigere tilmeldingerne. Dette af hensyn til hestefordelingen på holdene, samt ønsket om at vores hold bliver så harmoniske som muligt.
Du vil modtage besked fra os ved ændringer.
Hvis du vejer over eller tæt på 100 kg skal du kontakte undervisningsansvarlig på mail formand.usr@gmail.com af hensyn til vores elevheste.

Hvis der pt. forefindes en ledig plads på et hold, kan du kun tilmelde dig denne efter aftale med undervisningsansvarlig.

Ved tilmelding til venteliste vil du blive bedt om at oprette en profil. Således ved vi, hvem du er, og vi kan komme i kontakt med dig, når vi har en passende plads på et hold.
Du bliver ikke bedt om at betale for noget, før du har haft en prøvetime og takket ja til en plads.

Du kan læse om holdene og tilmelde dig her.


Priser

Priser for holdundervisning, leje af hest, facilitetskort og parter i elevskolen kan ses under hvert hold her: Tilmelding. Brug søgefunktionen øverst på siden.
Der betales særskilt for leje af hest/pony, når man modtager holdundervisning i elevskolen på en af klubbens heste.
Prisen for alle årets måneder er den samme, uanset om der er lukkedage pga. helligdage/skoleferie eller afholdelse af stævner/arrangementer.
Dog er juli betalingsfri, da elevskolen holder lukket. Parter skal betale for juli.

Hvis du har egen hest med til undervisningen og din hest ikke er opstaldet på Helgstrand Academy, skal du ud over prisen for holdundervisning betale for Facilitetsgebyr (hold), denne ydelse findes ligeledes under Tilmelding.
Alt forudbetales månedsvis via vores system Zakobo. Når man først er meldt til, sker træk automatisk fra det kort, der er tilknyttet.

 

Part i elevhest

Læs mere om Part i en elevhest her.

 

 

Privatundervisning - spring og dressur

Privtaundervisning betales pr. gang via vores hjemmeside. Hver underviser er oprettet på hjemmesiden - se Privatundervisning.
Hvis din hest ikke er opstaldet på Helgstrand Academy og rytteren IKKE betaler Facilitetskort, skal du vælge varianten "Ikke opstaldet hest".
Kvittering for betaling fremvises til underviseren før hver undervisningstimes start.
Lektioner er af 30 minutters varighed og en lektion kan ikke deles af flere ryttere.

 

Facilitetskort

Ønsker du at komme og benytte faciliteterne og rider du undervisning i elevskolen eller privatundervisning, skal du have et facilitetskort.
Er din hest opstaldet hos Helgstrand Academy, er facilitetskort inkluderet i opstaldningsprisen.

Ønsker du som rytter udefra at benytte klubbens faciliteter ud over undervisningen, koster det yderligere 1.000kr. pr. måned for seniorer og 600kr. pr. måned for juniorer.
(bemærk at prisen for facilitetskortet står til 1.000kr. men systemet trækker automatisk den rigtige pris ud fra fødselsåret på din profil)

Betaler du for Facilitetskort skal du ikke betale Facilitetsgebyr (hold) når du kommer og modtager holdundervisning i elevskolen, du skal heller ikke vælge "Ikke opstaldet hest" når du vælger privatundervisning.

Du skal modtage regelmæssig undervisning (hold eller privatundervisning, min. 2 gange/mdr.) for at kunne købe og beholde facilitetskort til Helgstrand Academy.

Regler for benyttelse af faciliteterne er beskrevet i vores ordensregler.

 

Udmeldelse

Udmeldelse skal ske via henvendelse til Uggerhalne Sportsrideklub ved brug af denne formular.
Opsigelse skal ske senest den 15. i måneden før, man ønsker at stoppe til undervisning.