Springundervisning v/Benjamin Grav

13-10-2023

Kan man gå til springundervisning i Uggerhalne Sportsrideklub? 🚧🐎

Ja det kan man da! 🐴👏

..og når efterårsferien er overstået kan vi byde velkommen til vores nye springunderviser Benjamin Grav Adler som glæder sig til at tage imod nye som gamle elever, hver tirsdag i vores hal med fiberbund og ebbe-flod vanding 😎

Benjamin skriver om sig selv:

"Mit navn er Benjamin Grav, jeg er 28 år gammel og har gennem min ridekarriere uddannet heste fra rå til at vinde 150cm grandprix’er. Jeg har stor erfaring i uddannelsen af den unge hest, og ligger stor vægt på at kunne videregive nyttig viden og giver gerne muligheden for at “nørde i detaljen”. Af nævneværdige resultater kan der nævnes: - Vinder af 150cm GP - Uddannelse af flere heste til MA/S niveau - Fremstillet hold til DM i springning, bestående udelukkende af egne ryttere. - Championats finalist - Internationalt GrandPrix placeret. Jeg glæder mig utroligt meget til at hjælpe rytterne i USR og alt fra spring på hygge plan til rytteren med store ambitioner er velkommen hos mig. - Benjamin"

Og så til det praktiske..

Privatundervisning aftales altid forudgående med underviseren.

For privatundervisning bliver prisen kr. 250/lektion + evt. fac.adgang kr. 25 + medlemskab af Uggerhalne Sportsrideklub

Man skal være oprettet på Zakobo og tilmelde sig Privatundervisning under menupunktet "Springundervisning". Derefter opkræver vi månedligt for lektionerne.

Vi har desuden to elevhold i spring, se priser her. For at springe på elevhold er det et krav at man også rider fast undervisning på et af vores elevhold i dressur. Der er pt. venteliste til vores elevhold.