Elevskole opstart uge 9

Opstart af elevskolen pr. 1. marts 2021

Opdateret Februar 2021

Til alle ryttere i elevskolen

Vi er rigtig glade for igen at kunne tilbyde rideundervisning i Uggerhalne Sportsrideklub.

Med regeringens seneste udmelding kan udendørs sport starte igen pr. 1. marts, og det betyder at undervisningen starter fra mandag d. 1. marts 2021.

Det foregår som nævnt udendørs, så sørg for passende tøj i forhold til vejret.

Mødested er ved den første dressurbane for enden af staldbygningerne. Der er stadig ikke adgang til stalden og de indendørs faciliteter.

Mødetid er 10 minutter før timens start. Hestene vil stå klar til jer, når timen starter. Ligesådan evt. sikkerhedsudstyr, hvis du har brug for at låne dette.

Vi glæder os meget til at se jer igen – men skulle du ikke ønske at tage mod tilbuddet, eller hvis du er forhindret, så giv venligst besked hurtigst muligt til Lise på mail formand.usr@gmail.com.

Vi beder alle være opmærksomme på at det ikke er muligt at komme ind i stalden, ridehallen eller rytterstuen.

Alle elever i elevskolen har fået tilsende en mail, hvor det vil fremgå hvornår hver enkeltes undervisningstime finder sted - der kan være lavet enkelte rettelser.

Vi glæder os til at se jer alle igen!

Bestyrelsen i Uggerhalne Sportsrideklub