Elevheste

Elevhestene

I Uggerhalne Sportsrideklub har vi nogle utroligt søde elevheste, som står parat til at give dig den bedste ridetur. Vi har både heste og ponyer, og de har alle forskellige kvaliteter, så vi kan finde en, der passer til den enkelte rytters behov. Du kan møde dem alle sammen herunder.

ALLADIN

Alladin er en haflinger vallak, som er lige over pony mål - 154 cm. Han er en rolig, blid og dejlig hest både at ride på og også i stalden.

Han kan rides af både nybegyndere og øvede - han er rigtig god i dressur og elsker at springe.

BOB

Bob er en mørke brun/hvid plettet vallak, han er kategori 3 pony og han egner sig allerbedst til de mindre ryttere.

Vi er rigtig glade for ham, han er en rigtig kammerat og i undervisningen er han hverken er for doven eller for vild.

KAJSER

Kajser er en sort/hvid plettet hest, han er en lidt kraftigere type, måske der er lidt tinker i ham. Alle kan ride på Kajser - han er helt super til de små nybegyndere, de mere øvede giver han lidt udfordringer, men absolut på den gode måde og de voksne ryttere kan sagtens ride en god tur på ham - han er heller ikke bleg for en rigtig godt skovtur.

MAY

May er en helt brun kategori 1 pony. Hun er en New Forest hoppe og hun egner sig bedst til lettere øvede ryttere eller voksne.

Hun er en rigtig dejlig pony både at ride på og være på stald med - hun giver altid en god tur.

PINKO

Pinko er ligesom Kajser en sort/hvid plettet hest, han er en Tinker blanding.

Pinko er ikke så gammel og er kommet til USR i sommeren 2021. Han er ved at blive trænet til at blive alletiders elevhest, og han klarer det super fint.

Pinko er rigtig sød og han giver en rigtig fin tur for både børn og voksne.

JAZWA

Jazwa er en dejlig polsk sportspony, og hun er en af de 5 nye heste/ponyer, som kom til USR i 2021. Hun er ca. 135 cm i stang, og et fint match til den lille rytter, som er klar på en frisk pony. Jazwa er dygtig til at springe.

Tipi er en broget kategori 2 hoppe i den helt perfekte størrelse, for hun kan både rides af helt nybegyndere og mere rutinerede ryttere.

Hun har et godt sind, er meget rolig og så giver hun altid den bedste ridetur.

TIPI

CORIN

Corin er en sortbrun hoppe på ca. 160 cm, som kom til USR i sommeren 2022.
Hun er en voksen dame på 14 år, og hun har et par år gået med børn og unge på en efterskole.
Corin er en rigtig sød og blid hest, som er rar at være på. Hun er allerede igang som elevhest, og kan rides af alle ryttere.

AMARETTO

Amaretto udlånes som elevhest til Uggerhalne Sportsrideklub - han er en stor brun vallak.

Amaretto er en springhest, men han bruges i elevskolen til voksenrytterne og til juniorerne. Han er en blid hest, der giver en dejlig tryghedsfornemmelse og altid giver en rigtig god tur.

BUMMELUM

Bummelum er en hvid kategori 2 pony vallak og han egner sig rigtig godt til både store og små elevskoleryttere, han ved hvornår han skal være rolig og kan mærke når han får en rutineret rytter på ryggen, som kan noget mere dressur - det er nemlig dressur han er rigtig god til!

LILLE MY

Lille My er en rød kategori 3 pony med en flot hvid blis. Lille My er egentligt ikke hendes rigtige navn, men vi synes det passer meget bedre til hende fordi hun er en lille fin pony. På grund af hendes størrelse egner hun sig bedst til de mindre ryttere, men også til pigerne der kan lidt mere dressur - hun elsker også at springe.

Neptun udlånes som elevhest til Uggerhalne Sportsrideklub. Han er en fjordheste vallak og han er en ægte kæledække. Han elsker også at arbejde og er en frisk fyr.

Men han kan faktisk rides af alle - nybegyndere og de voksne og mere rutinerede ryttere - han kan en masse dressurøvelser og giver en god tur hver gang.

NEPTUN

ROXETTE

Roxette er en rød kategori 2 pony med en flot hvid blis. Hun er rigtig sød og kan rides af både de små ryttere og de lidt støre ryttere - hun har nemlig den helt perfekt størrelse.

Hun elsker at blive nusset om og striglet efter ridetimen.

Danni er en stor, smuk brun DV vallak, som er perfekt til den rutinerede rytter, som gerne vil prøve en hest med mere uddannelse og gang end den almindelige rideskolehest.

Danni er meget sød og vil gerne kæle og nusses.

DANNI

ZEUS

Zeus er en lys grå hest, som er er ligeså god som han er stor.

Zeus er en dejlig hest, man føler sig tryg på ryggen af ham, han har rolige bevægelser og kan rides af alle - nybegynderen der har mod på at prøve en stor hest og den øvede rytter, der vil ride dressur.

LASSE

Lasse (Lasarus) er en rød ponyvallak på ca. 147 cm, som kom til USR i sommeren 2022.
Lasse er en erfaren herre på 14 år, og han er rigtig sød og god at ride på for alle.
Han er dygtig til både spring og dressur.
Lasse er allerede igang som elevhest, og kan rides af alle ryttere.