Undervisere - ryttere med egen hest

MARIA ANITA
ANDERSEN

Maria er dagligleder på Helgstrand Academy og har bla. ansvarlig for uddannelse af beriderelever samt undervisning og udvikling af ryttere og heste på academiet.

Maria blev udannet berider i 2006 og har bla. været ansat på Blue Hors, men også drevet selvstændig salgs- og træningsstald.

Maria tilbyder ene undervisning.

ALEXANDER YDE
HELGSTRAND

Alexander er på det danske junior-landshold. Han kan allerede præsentere en imponereden ride-karriere med både DM- og EM-medajler samt utallige sejre til nationale og internationale stævner.

Alexander tilbyder ene undervisning.

ERIC
GUARDIA

Eric er rytter hos Helgstrand Dressage og tilbyder ene undervisning på alle niveauer.

Eric kan kontaktes på tlf. 91 86 20 09 for nærmere aftale om undervisning.

MICHAEL
GRØNNE

Michael er rytter hos Helgstrand Dressage og tilbyder ene undervisning, han kan kontaktes på tlf. 61 18 18 16 for nærmere aftale om undervisning.

LOVISA
WESSBLAD

Lovisa er rytter hos Helgstrand Dressage, hun underviser i elevskolen hos Uggerhalne Sportsrideklub.

Hun tilbyder også ene unervisning og hun kan træffes på tlf. +46 70 991 66 32. I kan læse mere om Lovisa her.

FREDERIKKE
SKELMOSE

Frederikke er beriderelev hos Helgstrand Dressage, hun underviser i elevskolen hos Uggerhalne Sportsrideklub og så tilbyer hun også ene undervisning.

I kan læse mere om Frederikke her eller hun kan træffes på tlf. 41 26 13 93 for nærmere aftale om undervisning.

METTE
SEJBJERG JENSEN

Mette er uddannet berider fra Torben Frandsen i Tørring, hun er nu ansat som berider hos Helgstrand Dressage.

Mette tilbyder også ene uundervisning og kan kontaktes på tlf. 28 90 02 26 for nærmere aftale om undervisning.

BETINA
JÆGER

Betina er rytter hos Helgstrand Dressage og har utallige dressur resultater på højeste plan i bagagen bla. DM, internationale stævner, VM i Tyron, Equitour mf.

Betina tilbyder ene undervisning.

ANNE-METTE
STRANDBY HANSEN

Anne-Mette er rytter hos Helgstrand Dressage og rider på det danske U25 landshold, hvor hun bla. vandt EM for U25 2020.

Anne-Mette kan kontaktes på tlf. 22 96 80 94 for nærmere aftale om undervisning.

PETER
KOEFOED-HOLM

Peter er uddannet berider i 2008 og har stået i lære hos Jan Søgaard og Hasse Hoffmann.
Han har international erfaring både som rytter og træner og har startet stævner på S-plan i både dressur og spring. Peter kan kontaktes på tlf. 22 42 03 99 for nærmere aftale om undervisning.

CAMILLA
STUBBERUP

Camilla er beriderelev og erfaren springrytter.

Camilla underviser i springning hver tirsdag. Læs mere om springningen her.

Hun tilbyder også ene undervisning i dressur og træffes på tlf. 21 93 55 33

MAJA
BØRCHNER

Maja arbejder hos Helgstrand Dressage og tilbyder ene undervisning, hun kan træffes på
tlf. 28 25 08 51
for nærmere aftale om undervisning.